Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Овог викенда су одигране утакмице 6. кола Друге одбојкашке лиге Исток. У женској конкуренцији, екипа Врања је гостовала лидеру на табели, Миленијуму који ипак није дозволио изненађење и остварио је победу после петог сета 3:2.

Врањанкама је ово други пораз у текућем првенству у са 13 бода заузимају трећу позицију. У наредном колу ЖОК Врање дочекује четвртопласирану екипу Лесковац 98.

ЖОК Младост, други женски клуб из Врања је у Нишу играо против Десетке и претрпео максимални пораз 3:0. Младост има само један тријумф и 4 освојена бода, заузима 8. место, а у наредном колу дочекује Мајданпек.

У мушкој категорији, екипа Врања је и после шест одиграних мечева без тријумфа. У овом колу Врањанци су поражени максималним резултатом 3:0 од нишког Миленијума. Екипа Врања је на последњем месту са само једним бодом, а у наредном колу на свом терену дочекују Тимок из Зајечара. 

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.