Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Овог викенда су одигране утакмице 8. кола Друге одбојкашке лиге Исток. Одбојкаши Врања су после седам пораза остварили први тријумф савладавши трећепласирану екипу Борца у Параћину 3:2.

И поред победе, екипа Врања је на последњем месту са 4 бода а у наредном колу на свом терену дочекују Дубочицу из Лесковца.

Одбојкашице Врања настављају са одличним играма. Оне су утакмицу 8. кола играле на гостовању против екипе Бора и оствариле победу максималним резултатом 3:0. Врањанке су после овог тријумфа на другом месту са 18 бодова, одмах иза првопласираног Миленијума који има 22 бода. У наредном, последњем колу у јесењем делу првенства, екипа Врања на свом терену дочекује Куршумлију која је на 8. месту са свега 4 бода.

Женски одбојкашки клуб Младост из Врања је претрпео пораз максималним резултатом 3:0 на гостовању у Нишу од лидера на табели, екипе Миленијума. Младост је остао на 4 освојена бода и заузима претпоследње, 9. место. У наредном колу Младост дочекује трећепласирану екипу Лесковац 98. 

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.