Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У 7. колу Друге лиге Исток, одбојкашице Врања савладале су Лесковац 98 са 3:2 у сетовима после скоро два ипо сата велике борбе. Врањанке су први сет добиле релативно лака да би ненадано пале у игри идозволиле Лесковчанкама да други и трећи сет реше у своју корист.

Домаће одбојкашице су успеле да поравнају резултат на 2:2 , да би у тај бреку, после неизвесне завршнице решиле пети сет у своју корист резултатом 16:14. ЖОК Врање је у врху табеле са 15 бодова, а у наредном колу гостује екипи Бора.

Одбојкашице Младости изгубиле су у Врању од одличне екипе Мајданпека са 3:0 у сетовима и остале на 4 освојена бода и на 8. месту. У наредном колу Младост гостује нишком Миленијуму.

Резултатом 3:2 у сетовима поражени су и одбојкаши Врања на домаћем терену у дуелу са Тимоком из Зајечара и освојили други бод у текућем првенству. У наредном колу екипа Врања гостује Борцу из Параћина. 

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.