Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Овог викенда су одигране утакмице трећег кола Прве рукометне лиге Исток за мушкарце и другог кола истог ранга у женској категорији. Трећу победу за редом остварили су рукометаши Врања 1957 на свом паркету против одличне екипе Бор, резултатом 33:29,полувреме 13:13.

У првој деоници меча бољи су били рукометаши Бора, који су од првог до последњег минута имали резултат у своју корист и Врањанци су изједначили тек у том последњем минуту првог дела меча када су поравнали на 13:13. Гости из Бора показали су се као добар противник, који је у првом полувремену једног момента водио са 3 гола предности, 10:7. Критика у полувремену тренера Станојковића упућена својим рукометашима уродила је плодом, па су Врањанци заиграли друго полувреме озбиљније. Добра одбрана и сигурни напади условили су да се сломи отпор Борана.

У тиму Врања 1957, најефикаснији су били Дабетић са 7, Миленковић са 6 и Спасић са 5 постигнутих голова, док су у екипи Бора по 9 погодака постигли Радић и Владић.

Са максималним учинком и 6 освојених бодова у прва три кола, екипа Врања је на другом месту на табели, а у наредном колу гостује Јагодини.

Женски рукометни клуб Врање одиграо је своју прву утакицу у новом првенству и претрпео пораз. Врањанке су на домаћем терену поражене од екипе Књажевца 31:21 и још увек су без бодова. Заосталу утакмицу првог кола против Ртња из Бољевца, Врањанке ће одиграти у среду, 14. октобра, а у оквиру трећег кола ЖРК Врање гостује Наиси 2.

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.