Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Меч „Динама“ и „Трајала“ из Крушевца, у 8. колу Прве фудбалске лиге Србије, завршен је нерешено 0:0. А у Зони „Југ“, „Врањска Бања“ је изгубила у Бојнику а „Небески анђели“ су освојили бод у Орашју. На стадиону „Јумка“, два тима су поделила бодове. „Динамо“ тако није успео и на петој утакмицу за редом да освоји сва три бода. „Трајал“ је дошао у Врање да освоји макар један бод и његови фудбалери су остварили ту намеру. „Динамо“ је нападао већи део меча,али његови стрелци нису успели да пробију бедем Крушевљана. У првом полувремену могли су гости преко Јовановића и Јофа да поведу. „Динамо“ до позитивног резултата могао преко Тумбаса и Поповића. У другом делу меча, „Динамо“, је могао да промени резултат преко Недељковић и Бајић који су били за мало непрецизни. На крају подела бодова била је реалан исход меча. „Динамо“ је пети на табели са 12. бодова, колико имају и „Жарково“ и „Трајал“. У наредном колу „Динамо“ гостује „Колубари“ у Лазаревцу.

             Лидер на табели, „Врањска Бања“ поражен је на гостовању „Пустој реци“ у Бојнику, резултатом 2:1 и препустио је прво место. „Небески анђели“су играли нерешено 2:2 у Орашју са екипом „Будућност“. У наредном 5. колу, Зоне „Југ“, Бањчани дочекују „Чекмин“ , а „Небески анђели“ су домаћини „Косаници“из Куршумлије.

              

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.