Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

           Рукометаши Врања 1957 изгубили су и трећу утакмицу у прва четири кола шампионата Супер Б лиге и то у Врању од Куршумлије, резултатом 33:25, полувреме 12:10 . У домаћем тиму по 6. голова постигли су: Јевтовић и Бошковић, док је у тиму Куршумлије најефикаснији био Милутиновић са 8 голова. Раднички из Крагујевца је први на табели са 8 бодова, а Врање дели осму и девету позицију са Јагодином са по само 2 освојена бода. У петом колу Врање гостује у Прибоју истоименом тиму. Меч женске лиге између Врања и другог тима Бора је одложен за среду.     Рукометаши Младости у другом колу Прве лиге Исток тим Књаза из Књажевца, резултатом 36:32, полувреме 18:13. Павловић је за Младост постигао 7 голова док су по 6. погодака постигли Станковић и Зафировић. У тиму Књаза најефикаснији је био Стојански са 11 голова. У наредном колу Младост гостује Бору.

   У другом колу Друге Регионалне лиге Исток, кошаркаши Пантера су у Врању изгубили од Власотинца, резултатом 70:67. Са два пораза Пантери су при дну табеле прве групе. У трећем колу гостују Актавис академији у Лесковцу.

   Стонотенисери Топ Спина савладали су Озрен из Сокобање у Врању у 2. колу Друге лиге група Југ, резултатом 4:2. У трећем колу, наредног викенда, врањски стонотенисери гостују Топличанину у Прокупљу.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.