Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Поразом у Власотинцу од Власине, резултатом 3:2, у 27. колу Нишке зоне, фудбалери Динама су шансе за освајање првог места свели на минимум. Најбитнију утакмицу у овом шампионату, врањски тим је изгубио и дозволио конкуренту Радану из Лебана да се осамостали на првом месту са 4 бода предности.

Овим поразом Динамо је угрозио и другу позицију на табели, јер се Власина изједначила бодовно са врањским тимом, тако да је и учешће у баражу неизвесно. Радан је на првом месту са 56 бодова, док Динамо и Власина деле другу позицију са по 52 бода. У последња три кола Радан и Динамо имају исте противнике, Буковик, Будућност и БСК, што значи да ће екипа из Лебана тешко препустити прво место. У наредном колу Динамо на свом терену дочекује Будућност из Поповца.

Парови 28. кола: Заплањац - Рудар Алпос, Топличанин - Балкански, Пуковац - Лужница, Слога - Пуста река, Сврљиг - Власина, Динамо - Будућност, Радан - Буковик и Напредак - БСК. 

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.