Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалски клуб Динамо, који је заједно са Радничким из Пирота лидер јесењег дела сезоне у Српској лиги Исток, кренуо је озбиљно у припреме за наставак шампионата и ка пласману на прво место, што је и циљ клуба. Одрађене су висинске припреме на Власини, а сада фудбалере Динама очекује селидба у Грчку на десетодневне припреме у топлије крејеве и одигравање контролних мечева.

Управа Динама појачала је стручни штаб, па је поред Димовског, који је био први тренер, а сада је прекомандован у тим менаџера, за првог стратега тима именовала Владимира Пантелића, који је радио у Радничком из Крагујевца. Завршетак зимског прелазног рока, 2. фебруар, донео је и нека нова имена у тиму Динама. Од играча из Врања за први тим и пролећне битке конкурисаће: Стајић, Трајковић, Демић,Ристић, Владан Стојановић, Стојковић, Војиновић и Никола Стојановић. Ту су још и четворица играча, који су играли и у јесењем делу сезоне: Јевтић из Лознице, Виденовић из Ниша и двојица Лесковчана, Костић и Станковић. Динамо је у прелазном року довео 13 нових играча: Вујанца из Краљева, Андрића из Ужица, Марковића из Тополе, Јездића из Ражња, Петровића из Лесковца, Боричића и Мисинија из Београда, Ђурђевића из Лазаревца, Стојановића из Пожаревца, Ристића из Сурдулице, Милосављевића из Крушевца, Авдигова из Панчева и Тасића из Ниша. Други део шампионата у Српској лиги Исток почиње 14.  марта до када Динамо има довољно времена де се адекватно спреми за јуриш на врх табеле и освајање првог места.

Тест

Saturday the 11th. Спортски савез града Врања 2013.