Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалери Клуба малог фудбала Врање, претрпели су убедљив пораз, резултатом 5:1 у Зрењанину од  директног ривала за опстанак, екипе Сас. Овај пораз је значајнији јер је Врањанце спустио на претпоследње место табеле Прве Футсал лиге и биће им потребно велико знање, а и огромна срећа да у наставку шампионата изборе опстанак у лиги.

У наредна два кола знаће се све што се тиче статуса КМФ Врање за наредну сезону. Два меча на домаћем терену са Новом Пазовом и Мунгосима из Земуна су одлучујући за врањски тим. Изгубе ли само један бод њихов опстанак у елиту биће сведен у домен теорије. Победе ли оба меча и укњиже 6 бодова имаће шансе за опстанак. У три, до сада, одиграна меча 13. кола, осим пораза Врања у дуелу са Сасом, Економац је у Креагујевцу поразио Винтерспорт са  7:1, док је Бечеј победио Калчу из Ниша, резултатом 7:3.

На табелим је неприкосновен Економац са 34 бода, следе Калча са 25, Бечеј и Коперникус са по 22 освојена бода и то ће бити највероватније 4 клуба која ће играти плеј оф за првака државе. Девета Нова Пазова има 12, десети Сас исто толико, док је Врање на 11. месту има 10, а последња Фонтана из Чачка само 8 бодова.

Тест

Sunday the 12th. Спортски савез града Врања 2013.