Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалери врањског Динама су у 27. колу Српске лиге Исток обезбедили прву позицију и пласман у Прву лигу Србије. У недељу, у 17,30 сати на стадиону Јумка ће бити одиграна утакмица претпоследњег, 29. кола против Цар Константина из Ниша, а након тога ће председник Фудбалског савеза Региона источне Србије, Горан Милановић играчима Динама уручити шампионски пехар.

 

Након тога ће бити организована велика прослава поводом освајања титуле и пласмана у виши ранг такмичења која почиње у 20 сати. Фудбалери Динама ће са стручним штабом након утакмице возићем, улицама Врања, доћи до Трга Станише Стошића где ће бити постављена бина на којој ће  наступати оркестар Ненада Младеновића и певачица Катарина Живковић. Свим грађанима и навијачима Динама, који присуствују прослави, биће доступно бесплатно пиво и печени во на ражњу. У 20,30 ће са зграде Скупштине Града бити испаљен велики ватромет. 

Тест

Friday the 10th. Спортски савез града Врања 2013.