Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Недеља је била дан славља у Врању. Последњу утакмицу пред својим навијачима и улазак у Прву лигу Србије прославили су фудбалери Динама са својим симпатизерима на стадиону Јумка и на централном градском шеталишту.

Победиом над Цар Константином из Ниша, резултатом 3:2 врањски фудбалери зачинили су успешну сезону у Српској лиги.

Око 2.000 људи на стадиону у Врању опет је по ко зна који пут видело два полувремена. У  првом бледо издање Динама са само два шута Стајића и Мисинија у оквир гола нишког тима, и заслужено вођство Цар Константина од 2:0, головима Тасића и Тодоровића. А што овај резултат није био већи за Нишлије најзаслужнији је голман Динама  Вујанац , који је спасао Динамо са неколико феноменалних интервенција.

Други део меча сасвим друга слика на терену. Фуриозни напади врањског тима и пенал за Динамо који у гол претвара Ђурђевић у 68. минуту меча. Само два минута касније исти играч поравнава резултат на 2:2, да би пред крај утакмице Ђурђевић својим трећим голом донео победу Динаму за неописиво славље на терену и у публици.

После завршетка утакмице велико славље на терну и на трибинама стадиона Јумка, које су биле обојене жутом бојом, јер су сви навијачи носили мајице на којима је писало  „Динамо шампион“. Велики пехар за освојено прво место у Српској лиги Исток, капитену Динама, Ненаду Трајковићу предао је Благоје Милошевић, генерални секретар Фудбалског савеза Региона Источне Србије. Славље се пренело на улице Врања. Фудбалери Динама су са стадиона  возићем отишли на главно градско шеталиште, где је настављено славље уз трубаче, и концерт естрадне уметнице, Катарине Живковић. До краја шампионата остало је последње коло у коме Динамо гостује Радану у Лебану.

Тест

Friday the 10th. Спортски савез града Врања 2013.