Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Нови тренер повратника у Прву лигу Србије, врањског динама је Саша Штрбац, који је последњи пут био тренер Напретка из Крушевца на јесен 2014. године.

Управни одбор Динама определио се  за оваквим решењем јер досадашњи тренер Владимир Пантелић нема потребну ПРО лиценцу за вођење тимова у Првој лиги Србије. Као тренер, нови шеф струке у Динаму радио је у ОФК Београду, Новом Пазару, Борцу из Бања Луке и другим клубовима, а у иностранству био је тренер у Украјини. Иначе Штрбац има и завидну фудбалску каријеру јер је играо у Олимпији из Љубљане, Челику из Зенице, Раду, а играо је и на Кипру у Лимасолу и Апоелу. Он би требао да преузме Динамо 6. јула када би требало да почну и припреме Динама. Извучени су и парови за такмичење у Првој лиги Србије па ће тако Динамо у првом колу 15. августа гостовати Напретку у Крушевцу док ће деби пред својим навијачима имати у другом колу када у Врању гостује Слобода из Ужица.

Тест

Tuesday the 14th. Спортски савез града Врања 2013.