Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Нови прволигаш, Динамо из Врања почео је припреме за повратничку сезону у Првој лиги Србије. Нови шеф стручног штаба, Саша Штрбац, који је на том месту заменио Владимира Пантелића, извршио је прозивку, а на првом тренингу присуствовало је 34 фудбалера.

 

Председник клуба, Боривоје Антић пожелео је добродошлицу играчима и рекао је да ће се у ходу формирати тим за прволигашко такмичење. Тренер Саша Штрбац, рекао је да ће се тим формирати до поласка на припреме на Власину и затражио је од играча професионални однос према тренингу и према својим обавезама. Штрбац ће формирати и свој стручни штаб, кога ће чинити, кондициони тренер Бранко Џунић, који је дошао са Штрбцем и који је радио у Саудијској Арабији, Кувајту и по многим домаћим клубовима. Помоћник ће му бити један од двојице тренера, досадашњи помоћник Александар Антић или Ненад Јакшић са којим је Штрбац играо у својој каријери. Сви играчи равноправно конкуришу за састав тима.

Динамо ће до понедељка тренирати на стадиону Јумка, а онда ће се преселити на Власинско језеро. Планирано је да се завршни део припрема обави на Копаонику у Брзећу. Саша Штрбац планира да до почетка шампионата одигра неколико пријатељских утакмица, како би играчи што спремније дочекали почетак првенства. Жеља новог тренера Динама је да његови играчи имају препознатљиву агресивну игру са што више пресинга и да она буде врло ефикасна.

Првенствено такмичење почиње 15. августа, а Динамо у првом колу гостује Напредку из Крушевца.

Тест

Tuesday the 14th. Спортски савез града Врања 2013.