Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалски клуб Динамо из Врања отпутовао је на Власинском језеру на висинске припреме. Тренер Саша Штрбац са својим сарадницима одвео је 26 играча на које рачуна за првенствене утакмице у шампионату Прве лиге, који почиње 15. августа. Фудбалери Динама боравиће на Власини до недеље, када ће се преселити  у спортски центар Брзеће на Копаонику.

У стручном штабу Саше Штрбца налазе се кондицииони тренер, Џаковић, тренер голмана Глигоријевић, помоћник Антић, који ће се касније прикључити екипи,  и физиотерапеут Митровић.

Из састава Динама  који је наступао у Српској лиги, на припреме су отишли: голмани Вујанац, Војиновић и Димчић и играчи: Анђелковић, Милосављевић, Костић, Андрић, Трајковић, Ристић, Стајић, Ђурђевић, Арсић и играчи из омладинског погона Стојановић, Ристић и Демић. Ту су и нови играчи: Радовановић (Слога-Бајина Башта), Недовић, Поповић и Арсић (Долина из Падине), Јанићијевић (Мачва-Шабац),  Љубостињац (Јавор-Ивањица), Томас (Литванија), Аласон (Француска), Баљак (Будућност Ваљево), Величковић (Слога -Деспотоовац) и Арежина (Ђерадап-Кладово). У  састав Динама био би сигурно и Жарко Станковић који је био ослонац у претходној сезони и који је на последњем тренингу поломио ногу и очекује га дуга пауза. Динамо ће на припремама одиграти и пријатељске утакмице до почетка шампионата, када се састаје са Напретком у Крушевцу.

Тест

Wednesday the 15th. Спортски савез града Врања 2013.