Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Клуб малог фудбала Врање остаје члан Прве Футсал лиге Србије и предстојеће сезоне. Тако је одлучио Извршни одбор Фудбалског савеза Србије на својој седници која је одржана у Кући фудбала у Старој Пазови.

КМФ Врање, иако је званично испао из Прве Футсал лиге, задржаће место у истом рангу такмичења због кажњавања екипе Сас из Зрењанина.

Утакмица последњег кола шампионата у претходној сезони између Мунгоса из Земуна и Саса из Зрењанина је намештена, како је утврдила Дисциплинска комисија ФСС и због тога су ови клубови кажњени, а Врање је задржало статус прволигаша.

Лига ће и у следећој сезони имати 12 клубова. Економац из Крагујевца, Калча, Ниш 92 и Коперникус из Ниша, Бечеј, Смедерево, Нова Пазова и Нови Пазар, Врање, Машинац Крагујевац, Слодес Београд и Деус Сремска Митровица. Ако Бечеј одустане од такмичења замениће га клуб из Ваљева.

Тест

Monday the 13th. Спортски савез града Врања 2013.