Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Фудбалском савезу Србије извучени су такмичарски бројеви клубова за наступајућу сезону у Првој футсал лиги Србије. Жреб је био полудиригован, јер су Фон, Врање и Смедереве желели да у првом колу играју на гостујућим теренима, док је Нова Пазова хтела да у првом колу буде домаћин.

Право првенства бирања од клубова из истих градова имали су бољепласирани клубови из претходне сезоне, па су тако Калча и Економац имали предност у односу на Копарникус и Машинац. На овом састанку верификована је и одлука да клубови у наступајућем првенству имају право да региструју 6 играча старости до 21 године из клубова великог фудбала, Српских и нижих лига. Сви клубови Прве футсал лиге мораће до септембра да доставе коначне спискове својих играча руководству лиге. Предлог да се у такмичење поново врати плеј оф, доигравање за првака државе, није прошао, па ће  се првак Србије добити након лигашког дела такмичења. Биће пооштрене и мере око наплате дуговања клубова и они ће ако не уплате дуговања у датом року бити одмах суспендовани и неће моћи да наставе такмичење ако не измире дуг.

Првенство почиње 4. септембра а парови 1. кола су: Ниш 92 - Врање, Калча - Деус, Нова Пазова - Фон, Нови Пазар - Машинац, Економац - Коперникус, Флаш Бечеј - Смедерево.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.