Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмицу 2. кола Прве лиге Србије, фудбалери Динама одиграли су на домаћем терену против Слободе из Ужица и претрпели пораз минималним резултатом 1:0. Једини погодак на утакмици постигао је Вукојичић у 46. минуту након грешке голмана домаће екипе Трифуновића.

 

Иако је врањски прволигаш имао иницијативу у већем делу сусрета, није успео да постигне погодак и освоји бар један бод пред око две хиљаде домаћих навијача.

Појединац који је обележио сусрет је судија Момчило Марковић из Београда који није дозволио фудбалерима Динама и Слободе да развију игру честим и непотребним прекидима.

Након утакмице одржана је конференција за новинаре на којој је тренер домаћег састава, Саша Штрбац честитао гостима на победи и рекао да је узрок пораза слаба борбеност фудбалера Динама.

Тренер Слободе Предраг Ристановић је истакао да је освајање три бода у овом мечу јако битно за његову екипу, након пораза на старту шампионата.

У наредном колу Динамо гостује Лозници.

У осталим утакмицама 2. кола Прве лиге Србије постигнути су следећи резултати: ЧСК Пивара – Колубара 2:0, Земун – Бачка 2:1, Слога – Раднички 3:2, Синђелић – Инђија 1:0, БСК Борча – Доњи Срем 1:1, Бежанија – Лозница 2:0 и Пролетер – Напредак 0:0.

Максималних 6 бодова имају Бежанија и Земун, по 4 бода имају ЧСК Пивара, Слога и Синђелић. По једну победу и 3 освојена бода имају Динамо, Бачка, Слобода и Лозница, док Доњи Срем и Пролетер имају по два бода. Један бод имају екипе Инђије, БСК Борче и Напредка, док су без бодова Раднички и Колубара. 

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.