Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Прес сали стадиона Јумка у Врању одржана је редовна конференција за новинаре Фудбалског клуба Динамо пред меч 2. кола Прве лиге Србије са Слободом из Ужица, који се игра у суботу у 17 сати на стадиону Јумка у Врању.

На конференцији су говорили шеф стручног штаба Динама, Саша Штрбац и фудбалери Игор Мијовић и Никола Поповић. Како се чуло од актера сутрашње утакмице, Слобода заслужује респект јер има одличан тим кога чине проверени прволигашки фудбалери Вукојевић, Видић, Јеремић и пораз у првом колу у Ужицу од Бежаније није реалност Ужичана. Динамо ће бити ослабљен неиграњем капитена Марка Костића који је повређен и Ненада Ђурђевић који је раскинуо уговор са Динамом и појачао Лозницу.

"Динамо ће сутра играти нападачки, јер сам ја као тренер присталица офанзивног фудбала. Морамо да играмо добро, за гол више, јер то од нас очекује врањска публика, која ће доћи на сутрашњи меч у великом броју" - рекао је тренер Саша Штрбац.

Фудбалери Динама Поповић и Мијовић рекли су да цене и поштују квалитет фудбалера Слободе, али да ће у сутрашњем мечу ићи на победу. Атмосфера у тиму, после победе у Крушевцу, је одлична па се очекује добра игра и максимално залагање свих актера меча.

Динамо нема екстра појединце у тиму, али колективна игра је адут врањског тима. Како се чуло, да би тим Динама био по мери тренера Штрбца, потребно је довођење још једног квалитетног фудбалера до краја прелазног рока на позицији десног спољњег играча. "Публику молим за стрпљење и желим да дођу у што већем броју и да нам буду дванаести играч, а ми ћемо им се, надам се одужити добром игром и победом" закључио је на крају конференције за новинаре тренер Штрбац.

Утакмица на реновираном стадиону Јумка у Врању, игра се у суботу у 17 сати, а улаз на стадион је бесплатан.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.