Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмица 8. кола Прве лиге Србије са Колубаром из Лазаревца, за Динамо је од посебног значаја како би се прекинуо низ лоших резултата и освојили бодови против директног конкурента за пласман на табели.

 

Колубара има одличан и скуп тим и тренутно њихова позиција на табели није одраз јачине клуба. Динамо улази у меч са доста измењеним саставом у односу на раније мечеве. Мијовић и Анђелковић не могу играти јер имају нагомилане жуте картоне, док су два интернационалца Дијаби и Анани повређени. Има и неколико недовољно опорављених играча, па Динамо очекује врло тежак меч. Али, фудбалери Динама немају избора и алтернативе и морају да јуришају на победу, која би им донела помак ка средини табеле и мирније игре у наставку шампионата.

Ово је речено на данашњој конференцији за новинаре Фудбалског клуба Динамо на стадиону Јумка на којој су говорили, тренер Миодраг Радановић, голман Никола Вујанац и играч Урош Љубомирац.

"Очекује нас јако тешка утакмица. Колубара ће доћи по бодове у Врању, а на нама је да победом вратимо самопоуздање тима", рекао је најбољи актер меча у Бачкој Паланци, голман Никола Вујанац. Утакмкца са Колубаром се игра у суботу у 15 часова.

Тест

Monday the 6th. Спортски савез града Врања 2013.