Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На конференцији за новинаре, која је данас одржана на стадиону Јумка у Врању, председник ФК Динама , Боривоје Антић, званично је представио нове тренере у клубу, првог стратега Владана Петровића из Јагодине и његовог помоћника Бранислава Ђаковића.

Они су преузели Динамо после пораза у претходном колу у Београду од Синђелића, када је смењен дотадашњи тренер Миодраг Радановић.

"Ја сам око ангажовања у Динаму разговарао са његовим челним људима пре Штрбца и Радановића, али је препрека била моја Профи лиценца, коју сам у међувремену добио. Затекао сам тим који је добро реаговао на промену тренера и од кога ћу у наредна 4 меча да покушам да извучем максимум. Са управом клуба сам се договорио да радим до завршетка јесење сезоне, а око наставка сарадње разговараћемо касније. Утакмица у недељу је са одличним противником, који има младе играче и који игра врло храбро на гостујућим теренима. Имамо потенцијал да победимо уз нападачку игру", рекао је у свом првом обраћању новинарима тренер Динама Петровић.

Његов помоћник Ђаковић је нагласио да му импонује што је по други пут у врањском прволигашу и да је редове Динама напустио само зато што је дошао у пакету са тренером Штрбцем.

"Новог тренера Петровића сам упознао овде и мислим да се ради о добром стручњаку" рекаоје Ђаковић.

Место Динама у зони испадања намеће императив победе у дуелу са БСК Борчом, што су нагласили и капитен Динама Марко Костић и његов саиграч Милош Јанићијевић. Јанићијевић је био врло самокритичан и рекао је да су играчи сами криви, јер су лошим партијама условили да дође до смене  претходног тренера. Оба играча су истакли, да утакмица у недељу у 13 сати и 30 минута, неће бити нимало лака јер им у госте долази екипа, која је у среду избацила суперлигаша из Купа Србије. Динамо ће наступити без повређених Ђаковца, Ђурића и Ананија.

Тест

Monday the 6th. Спортски савез града Врања 2013.