Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У драматичном финалном мечу, пред око 1. 500 гледалаца у Хали спортова у Врању, екипа Хајбери победила је екипу Манча резултатом 8:7 након бољег извођења пенала. Резултат је у регуларном току био је 2:2.

Тако је завршен турнир у малом фудбалу "Футсал Врање 2016", који је окупио 22 екипе и који је одигран у протекла 11 дана.

У борби за треће место, минималним резултатом 1:0, тријумфовала је екипа Ауто Дама над екипом Бутик Растко. Тако је на крају добијен коначан пласман на турниру: прво место Хајбери, друго Манча, треће Ауто Дама и четврто место Бутик Растко. Прва три пласирана тима осим новчаних награда добили су и медаље и пехаре за освојена места на турниру.

Проглашени су и најбољи појединци турнира голман Горан Стојиљковић из екипе Хајбери, док је титулу најбољег играча и стрелца понео Милош Трајковић из исте екипе. Пехар за фер плеј припао је екипи Жикини дечаци, која је била састављена од бивших асова врањског фудбала. По први пут је организатор доделио и награде најбољој петорци турнира у којој су: Горан Стојиљковић и Милош Трајковић из Хајберија, Александар Стошић из Техничке школе, Иван Стоилковић из Фокуса и Игор Стојановић из екипе Манча. Награде и пехаре најбољима предали су председник Спортског савеза Града Врања, Игор Младеновић, генерални секретар, Александар Николић, директор, Душан Томић и два подпреседника Дејан Ивановић и Мартин Ђорђијевић. Турнир су добро организовали Спортски савез града и Спортска хала под покровитељством Града Врања.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.