Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Врањски прволигаш, екипа Динама, почео је данас на Градском стадиону припреме за пролећни део шампионата Прве лиге Србије. На првом тренингу се појавило 22 играча, а у наредних пар дана се очекује долазак још седам фудбалера.

 

Играчима се најпре обратио председник клуба Боривоје Антић који је поздравио све присутне и пожелео им успеха у предстојећем циклусу такмичења. Антић је напоменуо да сви имају подршку Управе клуба и да је заједнички циљ што бољи пласман на табали.

Шеф стручног штаба, Влада Петровић је новим играчима пожелео да се брзо уклопе, напоменуо је да Динамо очекује тешка пролећна полусезона, али и да уколико буде здравља и добре атмосфере, резултат неће изостати.

Фудалери Динама ће тренирати на Градском стадиону у Врању до 15. фебруара, где ће одиграти пет контролних утакмица, а потом одлазе на припреме на Дојран. Прва контролна утакмица заказана је за 31. јануара.

Играчки кадар у односу на први део сезоне је драстично измењен. Клуб су напустили Љубомирац, Ставрић, Трифуновић, Мијовић, Несторовић, Ашил, Диаби и још неколико играча кји су имали мањуминутажу. До сада су нови играчи Динама постали Лазар Вулић, Немања Андесилић, Стефан Николић и Јован Зуцовић. Првом тиму се прикључило и четири играча из омладинског погона.

Динамо је први део првенственог такмичења завршио на 11. месту са 18 бодова. У првом колу пролећног дела првенства на домће терену дочекују екипу Напредка. 

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.