Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Кошаркаши врањског регионалног лигаша једва су успели да освоје бодове у 11. колу шампионата, победивши у Врању младу екипу Младости из Зајечара, резултатом 76:70. У врло неквалитетној кошаркашкој представи у којој су се екипе такмичиле која ће више да погреши у финишу меча су се боље снашли домаћи играчи и славили са 6 кошева разлике.

Ова победа Југа је више сплет срећних околности а не плод добре игре и знања, јер су играчи Младости у задња два минута промашили 6 слободних бацања за редом па је то било пресудно за победу Југа. Цела утакмица је протекла у игри без одбрана на обе стране и са доста промашаја и неконтролисаних шутева. Гости из Зајечара са само два играча, сениора, са млађим снагама играли су колике су им тренутне могућности. Југ са искусним играчима, поново млади играчи нису добили шансу, је прикиазао врло лошу игру. На крају је победио сретнији а не бољи тим. Југ је тренутно осми са 16 бодова и у наредна два кола гостује Здрављу у Лесковцу и дочекује Ртањ из Бољевца. Врањски клуб не може даље од средине табеле у овом шампионату и уместо да се разигравају млади играчи, који ће бити ослонац клуба у наредном периоду, шанса им се не пружа, а играју играчи који су на заласку каријере и који не представљају будућност врањске кошарке. 

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.