Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Иако се предходни шампионат за клуб малог фудбала Врање може сврстати у неуспешан, до краја је вођена борба за опстанак, ова полусезона је најгора од када се врањски клуб такмичи у Првој Футсал лиги. Криза резултата дошла је и са сменом генерације. Од активног играња опростио се Ђорђевић, Трајковић због приватних обавеза не игра ову сезону, па је сав терет пао на искусне Николића, Стојановића и Ристића.

Ако се зна да и они већ имају завидан фудбалски стаж а да млади играчи још нису стасали за првенствене битке, овакав епилог можда је и очекиван. Више се очекивало од те неке међугенерације коју предводи Стошић, али су се и ти играчи утопили у опште сивило. И спортска среће није била наклоњена Врањанцима, јер су неке бодове губили буквално у последњим секундама утакмица. Све у свему, КМФ Врање је после 9 одиграних утакмица са само једном победом, два нерешена исхода и са чак 6 пораза заузео предпоследње, 9. место на табели са 5 бодова. Победили су једино Колубару из Лазаревца која је последња са 3 освојена бода. Фудбалери Врања имају и негативну гол разлику, постигли су 25 а примили 32 гола.

Најмање две екипе ће на крају првенства испасти у Другу лигу, па ако у паузи не поправе форму и на пролеће заређају победе, Врањанце ћемо гледати наредне јесени у друголигашком такмичењу.

Табеле јесењег дела шампионата: 1. Економац 25, 2. САС Марбо Макс бет 17, 3. Смедерево 16, 4. Коперникус видре 15, 5. Калча 12, 6. Нови Пазар 12, 7. ВИК Наисус 11, 8. Бечеј 10, 9. ВРАЊЕ 5, 10. Колубара 3.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.