Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Поводом 15 година од оснивања женског одбојкашког клуба Врање, вечерас је у малој сали Скупштине Града Врања градоначелник Зоран Антић приредио пријем за одбојкашке раднике и чланове клуба.

 

У уводном излагању, градоначелник Града Врања, Зоран Антић је поздравио све присутне: „ Честитам 15 година успешног рада женског одбојкашког клуба Врање који је годинама био пример добрих резултата и функционисања. Знам како ради овај клуб јер сам 12 година био председник, али наследили су ме прави људи. Дугујемо велику захвалност свим одбојкашицама које су наступале за овај клуб, родитељима играчица, свим одбојкашким и спортским радницима. Захваљујући свима, ЖОК Врање је постао важан спортски колектив на југоистоку Србије“, истакао је Антић и одбојкашицама пожелео да до краја првенства сачувају титулу првака Друге одбојкашке лиге Исток.

Председник ЖОК Врање, Душан Ђедовић је напоменуо да су руководећи људи овог клуба олакшали садашњој управи да успешно ради и обећао да ће се сви у клубу потрудити да освајањем првог места обезбеде пласман у Прву лигу Србије.

Капитен екипе, Ана Петровић је рекла да главни циљ одбојкашицама представља пласман у виши ранг такмичења и да се освајањем титуле јесењег првака Друге лиге Исток исплатио сав труд које су играчице уложиле.

ЖОК Врање је јесењи део првенства Друге лиге Исток завршио на првом месту са максималних 27 бодова. 

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.