Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У великом финалу турнира у малом фудбалу „Футсал Врање 2014“ у понедељак у 20 часова играће екипе „Може бити само један“ и „Дружина“. То је епилог вечерашњих дешавања на полуфиналним мечевима у Хали спортова у Врању. Одавно трибине у врањској хали нису биле пуније на неком спортском догађају, као што је било на полуфиналним мечевима и на целокупном турниру.

Пред близу око 2.000 гледалаца у првом мечу екипа „Дружине“ победила је резултатом 5:2 екипу „Цап Цап“ из Бујановца. „Дружина“ је повела са два гола разлике, да би одлична екипа „Цап Цап“ изједначила, али није имала снаге да издржи налете млађих играча из екипе „Дружина“.

У другом мечу полуфинала одиграна је неизвесна утакмица између тимова „М.Б.С.1“ и „И то је то“. Победник је решен буквално у последњим секундама и победа је припала екипи „М.Б.С.1“. Меч је завршен резултатом 3:2.

Сутра ће се од 19 сати у борби за треће место састати екипе „Цап Цап“ и „И то је то“, док ће од 20 часова у великом финалу играти „Дружина“ и „М.Б.С.1“.

Овај турнир, који је после дуги низ година организован у Врању, окарактерисали су врло неизвесне завршнице утакмица и беспрекорна организација турнира, која је била на врло на високом нивоу и незапамћена посећеност.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.