Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Дуго већ трибине Хале спортова у Врању нису биле попуњене као вечерас, када је одигран финални меч турнира у малом фудбалу у коме је екипа „Дружина“ победила тим „М.Б.С.1“, резултатом 6:5, након бољег извођења пенала. Меч је у регуларном току завршен без голова, 0:0. Око 2.500 гледалаца уживало је у мајисторијама фудбалера, који су се борили за освајање прва три места на турниру „Врање футсал 2014.“

 

Финална утакмица донела је тврду игру на резултат са обе стране, тако да се више играло на средини терена са малим бројем прилика за гол. После 50 минута рововске битке мреже су мировале. Шест удараца фудбалера „Дружине“ са пенала завршило је у мрежи, док је један одбрањен пенал коштао екипу „М.Б.С.1“ првог места.

У предигри финала, у борби за треће место, бујановачка екипа „Цап цап“ заслужено је победила  резултатом 4:1, тим „И то је то“.

После 58 одиграних утакмица на турниру коначан поредак је 1. место „Дружина“, 2. место „М.Б.С.1“, 3. место „Цап Цап“ и 4. место „И то је то“. Победничким екипама припали су пехари, медаље и новчане награде, које су предали градоначелник Града Врања, Зоран Антић, већник за спорт, Дарко Филиповић и председник Спортског савеза града, Игор Младеновић.

Проглашени су и најбољи стрелац, играч, голман турнира, као и идеалан тим.

Најбољи голман је Милан Тасић из екипе „Кафана Сента“, најбољи стрелац са 10 голова био је Дејан Пандић из екипе „Калдрма“, док је најбољи играч турнира Милош Тасић из победничког тима „Дружина“. Њима су награде предали Дејан Ивановић, потпреседник Спортског савеза и Мартин Ђорђијевић и Марко Стошић,  из Хале спортова.

У идеалном тиму турнира су голман Милан Тасић  „Кафана Сента“ и играчи Давор Тасић „М.Б.С.1“, Ардијан Мустафа „Цап Цап“, Милош Тасић „Дружина“ и Дејан Пандић „Калдрма“.

Град Врање, Спортски савез и ЈУ Спортска хала беспрекорно су организовали овај турнир, који је протекао без иједног ексцеса.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.