Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Спортске активности поводом дана Врања настављене су данас турниром у шаху и полуфиналним мечевима на хуманитарном турниру у малом фудбалу. Турнир у шаху у сали СУБНОРА окупио је преко 30 шахиста у сениорској и кадетској конкуренцији. Овај турнир изазвао је велико интересовање сениора - шахиста и младих шахиста ученика основних школа. Играло се по систему убрзаног шаха-Рапид. Најбољепласираним су припали пехари и медаље у обе конкуренције.

 

А у Хали спортова настављен је хуманитарни турнир у малом фудбалу. Састале су се у полуфиналу екипе Полицијске управе против Градске управе и Војска Србије и Симпа. Финалисти су екипе Градске управе и Војске Србије и сутра ће играти од 18 сати, док ће се поражени тимови састати од 17 часова у мечу за треће место.

Сутра је на програму и стонотениски турнир у сали Дома културе од 10 часова а централна спортска свечаност је у великој сали Хотела Врање у 20, 30 часова, проглашење најбољих у врањском спорту за 2013. годину.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.