Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Турниром у стоном тенису и финалним утакмицама хуманитарног турнира завршава се спортски део прославе Дана ослобођења Врања од Турака. Централна свечаност је проглашење најбољих у врањском спорту за 2013 годину.

На турниру у стоном тенису, у сали Дома културе, учествовало је око двадесетак стонотенисера, који су се борили за победнички пехар.

На крају победник је члан СТК Врање Ђорђе Јовић испред свок клупског друга Петра Филиповића. Пехар и медаље најбољима предао је директор Спортског савеза града Душан Томић.

А у финалу хуманитарног турнира састале су се екипе Градске управе и Војске Србије где је Војкса Србије након извођења пенала успела да настави традицију освајања Хуманитарног турнира и остварила победу 4.3. После регуларног дела било је 2:2. У борби за треће место играли су Симпо и Полициска управа и трећепласирана је екипа Полицијске управе која је славила убедљивим резултатом 7:2.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.