Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У организацији Спортског савеза града Врања и Фудбалског клуба Динамо у Хали спортова одржан је други Меморијални турнир у малом фудбалу Миша Поповић у знак сећања на рано преминулог врањског фудбалера и тренера. Играле су кадетске екипе Динама, Мораве из Владичиног Хана, Радника из Сурдулице и ОФК Врања. У предигри турнира петлићи Динама победили су Врањску Бању резултатом 4:1.

 

Прво место на туриру освојила је екипа Динама, која је победила најпре ОФК Врање резултатом 4:0 и у финалу Мораву са 5:3. Друга је Морава која је у полуфиналу савладала Радник са 3:2. У борби за треће место  ОФК Врање победио је Радник резултатом 9:7. 

Коначан пласман: 1. Динамо, 2. Морава, 3. ОФК Врање, 4. Радник.

Турнир су затворили у међусобном сусрету ветерани Динама и Врањске Бање и меч је завршен победом ветерана Динама резултатом 7:4.

Трофеј фер плеј припао је Раднику из Сурдулице. Најбољи голман је Стефан Додић из Динама, а најбољи играч је Владимир Стоиљковић такође из Динама.

Награде и пехаре најбољим екипама предали су син Мише Поповића, Влада Поповић, председник Спортског савеза Игор Младеновић, директор савеза Душан Томић и генерални секретар савеза Александар Николић.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.