Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Шампионат Прве регионалне лиге Исток, кошаркаши Југа настављају утакмицом у Прокупљу против истоимене екипе у петак у 18 сати. У првом делу шампионата, Југ је, лакше него што се очекивало, победио Прокупље у Врању, резултатом 73:57. Прокупље је састављено од искусних друголигашких играча, који нешто слабије тренирају па то може бити шанса врањских кошаркаша у овом мечу. Међутим, улога фаворита је на страни Прокупља.

 

Овог викенда почињу пролећни део сезоне и стонотенисери Врања у Другој лиги Југ. Одмах на почетку играју дерби у Ужицу са Јединством, тимом који је јесењи првак и који има само један пораз у досадашњих 9 кола. Тај једини пораз нанела им је врањска екипа, резултатом 4:3 у сали Дома културе у Врању у првом колу. И на овом мечу Јединство је фаворит, али ако Врањанци оду у Ужице комплетни биће то борба чији ће крај бити врло неизвестан. Меч се игра у суботу у 12 часова у Ужицу.

Стартују и фудбалери клуба малог фудбала Врање. Они ће гостовати у Бечеју истоименој екипи са којом су јесенас у Врању играли нерешено 3:3. Биће то сусрет две екипе које се боре за опстанак. Бечеј је осми са 9, а Врање на 9. месту са само 5 бодова. Екипа Врања ненадано је остала пред почетак првенства без једног од стубова екипе, голмана Жикице Ристића, који је прешао да игра велики фудбал у Динаму. Тако ће тренер Јовић имати незахвалну улогу да спаси свој тим од испадања са искусним Николићем, Стојановићем, Крстићем и Стошићем и са младим снагама, који су још неискусни за прволигашке битке. Овај сусрет је прилика за Врањанце да се освоје бодови у гостима. Утакмица се игра у среду у Бечеју са почетком у 19,30.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.