Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Клуб малог фудбала Врање требао је да почне други део шампионата у Првој Футсал лиги утакмицом 10. кола у Бечају са истоименом екипом.

Овај меч је одложен за неки други термин, јер врањски фудбалери због блокаде аутопута радника Јумка из Врања нису могли ни да пођу на меч у Бечеју. У петак би требало већ да одиграју наредну утакмицу у 11. колу и то у Нишу са екипом ВИК Наисус.Нишлије су фаворити, а Врањанци, ако желе опстанак, мораће до бодова. То им неће бити нимало лако јер у другом  делу шампионата наступиће без досадашњег првог голмана, Ристића који је отишао у Динамо.

Кошаркаши Југа у недељу дочекују лидера на тебели Прве регионалне лиге Исток, екипу Књажевца. Јесењем прваку се не прети, али млада екипа Југа није без шанси. Књажевац је бољи тим и попуњен је на свим местима са двојицом играча, што им даје улогу фаворита. Југ нема довољан квалитет да се супростави Књажевцу, али могу његови играчи да се боре и да направе подвиг. Бодови су неопходни и једнима и другима.

Друго коло пролећног дела шампионата у Првој лиги Исток за рукометаше доноси меч у суботу у Врању између Врања 1957 и Власотинца. Врање 1957 је апсолутни фаворит, јер је Власотинце без иједног бода на табели па би и нерешен резултат био права сензација.

После неодласка у Ужице и губитка меча службеним резултатом, стонотенисери Врања су са друге пали чак на шесту позицију на табели и изгубили готово све шансе да се боре за прва два места која воде у квалификације. Њима је по Пропозицијама такмичења одузет и један бод па су тако са 16 спали на 15 бодова и сада су на 6. месту табеле. У суботу су домаћини екипи Бане из Рашке, али и победа у овом мечу је без значаја за пласман.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.