Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

После победе у Нишу КМФ Врање доживео је тежек пораз у Бечеју од истоименог тима, резултатом 5:1 у одложеној утакмици 10. кола. Меч је одигран у среду а врањки тим већ у предстојећем колу очекује тежак меч са екипом Коерникус Видре у Врању у коме је победа само опција која задржава Врањанце у игри за опстанак.

 

У сличној ситуацији су и кошаркаши Југа, који одлазе на мегдан Јуниору у Нишу. Јуниор је направио добар посао победом у Медвећи па су му порасле шансе за опстанак у лиги. Југ још увек нема победу у другом делу првенства па с обзиром да има тежак распоред мораће на сваком мечу да иде на победу. У овом случају то ће бити врло тешко.

Рукометаши Врања 1957 су се доста мучили са Власотинцем у првом колу наставка шампионата. Сада им иде тежек меч у Житорађи са незгодном истоименом екипом. Ако желе макар до једног бода мораће да уложе сву снагу у овом мечу.

Стартује други део одбојкашког шампионата у Другој лиги Исток и МОЛ Лесковац. Одбојкаши Младости играју у Пироту са последњепласираним тимом на табели и имају шансу да победе. Одбојкашице Врања одлазе на мегдан првопласираној Јагодини са минималним шансама за победу. Одбојкаши Врања у МОЛ Лесковац ће угостити други тим Топличанина из Прокупља и не би требало да имају већих проблема око освајања бодова.

Стонотенисери Врања меч играју у Неготину са Хајдук Вељком. Пошто су изгубили све шансе за освајање прва два места која воде у квалификације сада могу да се само до краја шампионата надигравају са противницима.

Фудбалери Динама ће за викенд гостовати Радничком из Пирота у пријатељском сусрету пред почетак шампионата у Нишкој зони.

Тест

Wednesday the 1st. Спортски савез града Врања 2013.