Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У 13. колу Српске фудбалске лиге Исток, Динамо у недељу на стадиону Јумка дочекује Копаоник из Бруса, тим који је при дну табеле. Врањски клуб ЈЕ фаворит на овом мечу и ако победи поново ће на или у врху табеле.

Небески анђели у Зони Југ играју у Бошњацу са Јединством и ако желе да избегну на пролеће жестоку борбу за опстанак мораће да освоје неки бод и у гостима.

Клуб малог фудбала Врање у понедељак игра веома битан меч у Првој Футсал лиги. Долази им последњепласирана Фонтана из Чачка, али како искуство показује најтеже је играти већ добијем меч. Врању су бодови непходни за бег са дна табеле.

Кошаркаши Југа дочекују у суботу у 16 часова лидера на табели и екипу која до сада има свих пет победа, екипу Ниша. Фавориту се не прети и може се само пружити адекватан отпор, поготово што врањски тим неће бити комплетан јер су повређени Стошић, Радосављевић, а болестан је и Поповић.

Рукометаши Врања 1957, после високог пораза у Лесковцу, гостују неугодном Бору. Иако су Борани лошије пласирани од Врањанаца, на њиховом терену су врло неугодни и тешко губе бодове. Рукометашице Врања играју у Нишу са Црвеним Крстом са минималним шансама за победу.

У женској Другој лиги Исток, у 4. колу играће се градски дерби између Младости и Врања, а мушки тим ОК Врање путује у Куршумлију на мегдан Топличким витезовима.

Дерби се игра и у Другој лиги Југ за стонотенисере. Врање дочекују Јагодину, која има бод предности и налази се на првом месту. Ко победи биће сам на врху табеле.

Врањски кикбоксери у недељу путују у Алексинцу на Првенству централне Србије за јуниоре и кадете у фул контакту. Шест такмичара представљаће Врање, Драгана Сретеновић у категорији до 70 кг, Ивана Давидовић (до 52 кг), Јован Јанковић ( до 54 кг), Фазлија Реџепи (до 57 кг), Маријана Симоновић (до 56 кг) и Милица Мирковић у категорији до 48 килограма.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.