Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалери Небеских анђела, рукометаши и рукометашице Врања као и одбојкаши и одбојкашице своје мечеве у шампионатима играће као домаћини у Врању, док ће остали врањски клубови у освајање бодова кренути на гостујућим теренима.

 

У Српској фудбалској лиги у Источној групи, Динамо одлази на тешко гостовање Цар Константину у Нишу. Нишки тим има  само 2 бода мање од Динама па се очекује тежак, и резултатски неизвестан, меч. Небески анђели у зони Југ дочекују Пусту реку из Бојника и то је прилика да освоје три бода, што им неће бити лако.

Након победе над Фонтаном из Чачка, врањски играчи малог фудбала одлазе у госте тиму Винтер спорта у Нишу. Три бода предности има Винтер спорт у односу на Врање па их то сврстава у ред фаворита.

Кошаркаши Југа у 7. колу Регионалне лиге путују у Бољевац на мегдан Ртњу. Домаћин има искуснију екипу и важи за фаворита, али млади врањски кошаркаши у једном јаком темпу могу до победе.

Рукометаши Врања 1957 играју на свом терењу са одличним Топличанином из Прокупља. Домаћи теренје предност Врањанаца. Рукометашице дочекују Бор.

Одбојкаши и одбојкашице Врања утакмице 5. кола шампионата Друге лиге Исток играју на свом терену, док одбојкашице Младости путују на мегдан Студенту у Ниш. Одбојкашице Врања дочекују Мајданпек, тим са којим су изједначени на табеле, док одбојкаши играју са Топличанином из Прокупља  и после четири пораза свака победа им је веома значајна.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.