Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Монографија Кошаркашког клуба Југ из Врања „КК Југ четири деценије" промовисана је вечерас на скупу у Галерији Народног музеја у Врању. Аутор монографије, некадашњи играч и тренер Кошаркашког клуба Југ из Врања, Драган Антић на књизи је радио, како је рекао, више од шест година.

У Монографији су по речима аутора сакупљени скоро сви подаци о мечевима у богатој историји Југа која траје већ четрдесет година. Поред бивших и садашњих играча Југа на промоцији су се окупили и многи гости из света кошарке, па је сала Галерије била тесна да прими све заинтересоване. О самој књизи, осим аутора, говорили су и Генерални секретар Кошаркашког савеза региона Јужне Србије, Веселин Марјановић из Лесковца, један од најуспешнијих председника КК Југ, Стојадин Станковић и некадашњи саиграч у  клубу и дугогодишњи капитен Југа, Саша Трајковић. Свака част аутору Драгану Антићу на урађеном послу, преточеном у Монографију КК Југа "Да се не заборави".

Тест

Sunday the 5th. Спортски савез града Врања 2013.