Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Редовна Скупштина Спортског савеза Града Врања, одржана је синоћ, у великој сали Скупштине града. Поред делегата Скупштине у њеном раду учествовали су и један од потпреседника Спортског савеза Србије и градоначелник Врања, Зоран Антић и почасни председник Спортског савеза Србије, легендарни атлетичар, Дане Корица.

На Дневном реду било је осам тачака, а највећу пажњу делегата заокупила је тачка Програм рада и финансијски план за наредну 2015. годину. Чули су се и конкретни предлози како унапредити спорт у граду у условима када су драстично смањена средства за ову делатност у Врању. Речено је да ће у наредној години посебан акценат бити стављен на развој женског спорта у граду, као да ће велика пажња бити посвећена здравственој заштити спортиста, усавршавању тренерског кадра као и елиминисању негативних појава у спорту.

Врање ће 2016. године бити домаћин Школској олимпијади па се за припрему мора почети у наредној години, јер треба изгадити велики број објеката и постојеће реновирати, како би Врање дочекало око 8.000 ђака-спортиста и било одличан домаћин као и увек до сада.

Скупштина савеза донела је и одлуку о пријему нових чланова у Спортски савез.

Тест

Sunday the 5th. Спортски савез града Врања 2013.