Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је у просторијама Спортског савеза Града Врања одржан састанак за представнике свих врањских спортских клубова, а поводом одржавања акције „Шта тренираш“ у Врању коју организују Министарство омладине и спорта Владе Републике Србије, Спортски савез Србије, Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије у сарадњи са Спортским савезопм Града Врања.

Врање ће бити домаћин ове акције у четвртак, 2. априла, у Хали спортова где ће бити 20 штандова на којима ће своје презентације организовати 46 врањских спортских клубова. Циљ ове акције је алармирање деце да се баве спортом. Програм ће имати свог водитеља, који ће методом интервјуа разговарати са спортистима децом и са свим учесницима ове акције. Акцију ће отворити градоначелник Врања Зоран Антић, Државни секретар министарства омладине и спорта Владе Републике Србије Предраг Перуничић, председник Спортског Савеза Србије Александар Шаштар, представник Caca-cole и истакнути спортиста Града Врања. По завршетку ове акције у великој сали Скупштине града, челни људи Савеза одговараће на питања руководилаца врањских клубова о финансирању спорта у Србији и о улози локалних самоуправа у финансирању спорта.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.