Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Ћуприји је одржано Првенство централне Србије серијском малокалибарском пушком  за такмичаре до 15 година које је било и квалификационо за Државно првенство. Екипа Врања је и у женској и у мушкој конкуренцији остварила одличне резултате и испунила норму за пласман на првенству Србије.

 

Мушка екипа, у саставу Златан Петров, Вукан Стевановић, Томислав Анђелковић, жељко Стојковић и Лука Станојевић су постали екипни прваци централне Србије у дисциплини тростав, 3 пута 10 метака, док су у дисциплини 30 метака лежећи освојили друго место.

Анастасија Стојановић, Александра Димковић и Катарина Трајковић су у обе дисциплине, у екопној конкуренцији, освојиле друго место.

У појединачној конкуренцији најзапаженије резултате од врањских стрелаца остварили су Златан Петров и Анастасија Стојановић који су освојили сребрне медаље и Вукан Стевановић који је освојио бронзу.   

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.