Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         Фудбалери Врањске Бање, чланови Зоне „Југ“, прошлог понедељка почели су припреме за наставак првенства у коме бране другу позицију на табели из јесењег дела шампионата.

Тренер, Предраг Ристић има на располагању 24 играча, који ће покушати да у пролећном делу првенства јуришају на врх табеле. Изнад „Врањске Бање“ само је првопласирана „Пчиња“ из Трговишта, па ће борба за трон бити врло неизвесна. Из клуба су отишла тројица играча а дошло је 7 новајлија. Јовић из „Пчиње“, Васиљевић, Стевановић, Трајковић и Петровић из „Динама“ и Савић из  нишког „Цар Константина“. Поред тренинга на свом стадиону ,“Врањска Бања“ ће почети са одигравањем пријатељских утакмица а прва је у суботу са „Небеским анђелима“. Играће Бањски фудбалери и са „Власином“ и „Моравом“ до почетка првенства а то је 7. марта са екипом „Полет“из Лапљег села.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.