Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У просторијама стадиона Јумка у Врању представљен је нови шеф стручног штаба фудбалског клуба Динамо. После раскида сарадње са Сашом Штрбцем, на његово место постављен је Миодраг Профа Радановић.

Радановић је стручњак који је у својој каријери био тренер у многим клубовима широм бивше Југославије, а радио је једно време и у стручном штабу Црвене Звезде. Председник Скупштине ФК Динама, Зоран Антић нагласио је да је Управни одбор клуба раскинуо сарадњу са сада бившим тренером Штрбцем због лоших резултата у прва три кола шампионата, због неслагања Штрбца са руководством клуба и због пољуљаних међуљудских односа у тиму. Између десетак тренерских имена, која су били опција за новог тренера избор је пао на Радановића због његовог великог искуства у досадашњем раду.

Нови шаф стручног штаба Динама, Миодраг Радановић има увид у квалитет играча које ће тренирати и свестан је задатка који је добио од Управе, а то је средина табеле.

„ Моја је обавеза да тим стабилизујем и да се већ у суботу на утакмици са Доњим Сремом иде на победу. Динамо ме је привукао зато што има велики број навијача и ја мислим  да ови играчи имају услова да направе помак у игри. Мој стручни штаб чиниће стручњаци из Врања који ће ми помоћи око остварења зацртаног циља“.

Радановић је истакао да за поразе и победе у првенству одговорност преузима на себе. Захвалио се свом предходнику Штрбцу јер сматра да му је оставио спремну екипу и да ће он наставити тамо где је Штрбац стао. Договор Динама и Радовановића направљен је до полусезоне са клаузулом да он може бити продужен до краја шампионата.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.