Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмица са Доњим Сремом из Пећинаца, можда је један од најбитнијих у првом делу шампионата Прве лиге Србије за фудбалере врањског Динама.

 

„Немамо другог избора, уз сво уважавање противника, морамо на сутрашњем мечу ићи на победу. Имамо кадровских проблема пред овај сусрет јер у тиму неће бити Миленковић, који има црвени картон и повређени Љубомирац и Костић, али ми морамо да победимо. Нови играчи се полако уклапају у концепцију, показали су максимални професионализам на тренинзима, а утакмица је мерило квалитета овог тима“, изјавио је тренер Динама Миодраг Радановић на конференцији за новинаре на стадиону Јумка.

У тиму Динама, атмосфера је позитивна јер је увек тако када дође нови тренер и сви играчи желе да се наметну и изборе место у првом тиму. Последња појачања Динама неће конкурисати за састав, једино би Вигњевић могао да се нађе на клупи за резервне играче.

О стању у тиму на конференцији за новинаре говорили су и тренер голмана Глигоријевић и играч Недељковић који су истакли да ће утакмица са Доњим Сремом бити веома тешка.

Тренер Радановић најавио је офанзивну игру јер је његов систем игре са два нападача.

Утакмица 4. кола Прве лиге Србије је у суботу на стадиону Јумка у 16,30. 

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.