Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На почетку нове сезоне у фудбалској Зони Југ, Врање има два представника, који су у првом колу претрпели поразе. Новајлија у зони, Врањска Бања, играо је са другим новајлијом, Јединством у Пироту и изгубио минималним резултатом 1:0.

Домаћин је рано повео и до краја меча задржао предност за освајање сва три бода. Фудбалери Врањске Бање имали су у другом полувремену неколико шанси да макар изједначе резултат. У другом колу, Врањска Бања дочекује Лужницу из Бабушнице.

Други зонаш из Врања, Небески анђели, доживео је праву катастрофу на гостовању у Медошевцу. Младост је савладала Небеске анђеле, резултатом 5:1, полувреме 2:1. У наредном колу Небески анђели дочекују Јабланицу из Медвеђе.

Једна утакмица првог кола није одиграна, а требало је да у Владичином Хану играју Морава и БСК из Бујановца и она је одложена. Моравац из Предејана је пред почетак сезоне продала место зонаша екипи БСК из Бујановца која је испала прошле сезоне. Бујановачки тим није био спреман за почетак сезоне па је утакмица у Владичином Хану због тога одложена.

Резултати 1. кола: Јединство - Врањска Бања 1:0, Морава - Бск (одложено), Слога - Пуста река 1:2, Власина - Ропотово 2:1, Балкански – Будућност (О) 0:0, Младост - Небески анђели 5:1, Јабланица - Бобиште 7:0, Будућнос (П) - Лужница 1:1.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.