Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Меч између Динама и Радничког 1923 из Крагујевца, који се игра сутра на стадиону Јумка у Врању, врло је битан за оба клуба. За фудбалере Динама да победом преболе тежак пораз у Инђији, а за Раднички из Крагујевца, да са новим тренером, освоје први бод или прве бодове у овогодишњој сезони.

 

"Последње место Радничког на табели није права слика о јачини овог тима. Његови фудбалери, иако су последњи на табели без иједног освојеног бода, дали су више голова него седмопласирана екипа на табели. Не бежимо од улоге фаворита, али имамо велики респект према бившем суперлигашу. Не можемо да рачунамо на два повређена играча, али морамо да јуришамо на победу", рекао је Миодраг Радановић, тренер Динама, на конференцији за новинаре пред меч Динамо - Раднички Крагујевац.

Голман Жарко Трифуновић који је до скоро носио дрес крагујевачког тима и био његов капитен, рекао је да му неће бити лако да игра против својих бивших клупских другова али да је таква улога професионалног спортисте. И он и играч Никола З Арсић се слажу да Динамо мора да игра на победу. Играчи свесно и одговорно обављају своје задатке и спремно ће дочекати меч са Радничким из Крагујевца.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.