Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмицама 15. кола завршава се јесења сезона у Српској фудбалској лиги и у Зони Југ. Динамо у Врању у последњем мечу пред својим навијачима у овој години дочекује Радан из Лебана, тим који га је у претходном шампионату претекао на тебели Нишке зоне.

Врањски клуб дели са Радничким из Пирота прво место на табели па се очекује да тријумфује над неугодном екипом из Лебана. Раднички у Пирота игра са Ђердапом из Кладова па се очекује да и он победе, тако да ће Пироћанци највероватније због боље гол разлике бити јесењи прваци, ако се  не догоди неко чудо, што је увек могуће. У зони Југ Небески анђели играју у гостима са Ропотовом, тимом са Косова. Били како да се заврши овај меч врањски тим ће полусезону завршити у доњем делу табеле.

Клуб малог фудбала Врање одложио је меч 9. кола Прве Футсал лиге са актуелним прваком Србије Економцем из Крагјевца, због учешћа Крагујевчана у мечу Лиге шампиона. Нови термин одигравања утакмице биће накнадно објављен.

Кошаркаши Југа дочекују Куршумлију у 8. колу Регионалне лиге. После доброг старта уследили су порази па меч са Куршумлијом може бити прекретница за серију победа. Међутим, гости су искусан тим, па играчима тренера Маринковића неће бити нимало лако да освоје бодове на свом паркету.

У 10. колу Прве рукометне лиге Исток, Врање 1957 одлази у госте неугодном Књажевцу, док рукометашице Врања утакмицу 9. кола шампионата играју у Бољевцу са Ртњем.

Све одбојкашке екипе овог викенда играју у Нишу. Одбојкашице и одбојкаши Врања гости су Миленијуму, док Младост игра  са Десетком. Свим екипама неће бити нимало лако поготово одбојкашима Врања који немају ниједну победу у шампионата а у међувремену су остали и без дугогодишњег тренера Славољуба Стојановића који је поднео оставку.

Стонотенисери Врања, после пораза од Јагодине и заостатка за водећим тимовима на табели, гостују Озрену у Сокобањи.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.