Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Мечевима 11. кола Прве лиге Исток, завршава се јесењи део шампионата за рукометаше. Прошле недеље своја првенства завршили су фудбалери и рукометашице, овог викенда то ће учинити рукометаши, а такмичења кошаркаша, одбојкаша и стонотенисера се настављају до Нове Године.

 

Рукометаши Врања 1957 играју дерби меч са првопласираним Јастребцем из Блаца у суботу у 19 сати у врањској Хали спортова. Јастребац је лидер на табели са 17 бодова, Дубочица 54 из Лесковца има 2 бода мање а у стопу их прате Врање 1957 и Житорађа са по 14 освојених бодова. Да ће бити врло неизвестан меч говори податак да је гостима потребан 1 бод за титулу јесењег првака а Врањанци су све фаворите до сада победили на свом терену. Очекује се и добра посећеност публике овом мечу.

Кошаркаши Југа играју утакмицу 9. кола шампионата у Сокобањи са истоименим тимом. Домаћин јеапсолутни фаворит, али и Југ може да изненади.

Сва три одбојкашка тима мечеве играју у Врању. У женском шампионату Друге лиге Исток у 7. колу, Врање дочекује Лесковац 98 и ако победи још више ће се приближити врху табеле. Младост  игра са Мајданпеком. Мушки тим Врања састаће се са Тимоком из Зајечара.

У 7. колу Друге лиге Југ, стонотенисери Врања у сали Дома културе дочекују екипу Хајдук Вељка из Неготина.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.